ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 295/6.12.2014

Ήλθε η ώρα, Συνέλληνες!


Οι νομικοί μας ολοκλήρωσαν την σύνταξη της ιδρυτικής πράξης και κανονισμού του Θρησκευτικού Νομικού Προσώπου «Ελληνική Εθνική Θρησκεία – Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών» και από σήμερα μπορούμε όλοι να στηρίξουμε με την υπογραφή μας την αίτηση προς τα Ελληνικά δικαστήρια για την αναγνώρισή του.

Σκοπός μας δεν είναι η συγκέντρωση μόνον 300 υπογραφών γεωγραφικά εντοπισμένων στην Στερεά Ελλάδα, όπου και δηλώνεται η έδρα του υπό έγκριση Θρησκευτικού Νομικού Προσώπου, αλλά τουλάχιστον 1.800 υπογραφών, ώστε να υπάρχει δυνατότητα επίσημης παρουσίας της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας σε όλες τις γεωγραφικές ζώνες της πατρίδας μας, παντού όπου υπάρχουν Έλληνες Εθνικοί. Ήλθε η ώρα λοιπόν να πράξουμε όλοι το καθήκον μας απέναντι στην Ιστορία, απέναντι στους προγόνους μας, απέναντι στο έθνος μας, απέναντι στους Θεούς μας.

Οι Συνέλληνες των Αθηνών μπορούν να υπογράφουν στο Φιλοσοφικό Αθήναιο «Εκατηβόλος» από την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου έως και το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, από τις 19.00 έως τις 21.00 (εξαιρουμένης της Κυριακής 13 Δεκεμβρίου). Οι της λοιπής Στερεάς Ελλάδος και Πελοποννήσου, μπορούν να έρχονται σε επαφή μαζί μας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ysee@ysee.gr για να κανονίζεται ο τρόπος και χρόνος που θα υπογράψουν.

Αντίστοιχα, οι Συνέλληνες της Θεσσαλίας μπορούν να έρχονται σε επαφή μαζί μας στο τηλ. 6974201216, της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας στο  ηλεκτρονικό ταχυδρομείο makysee@gmail.com , της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο  ηλεκτρονικό ταχυδρομείο xrhsp@yahoo.com , της Ηπείρου και των Επτανήσων στο  ηλεκτρονικό ταχυδρομείο epapamic@cc.uoi.gr και των νήσων Αιγαίου και Κρήτης στο  ηλεκτρονικό ταχυδρομείο evangeloshellaself@gmail.com ή στο τηλ. 6932502522 .

Εκτός της υπογραφής, απαιτείται και φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητος και ένα αποδεικτικό κατοικίας (ένα αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΚΟ, ή ένα αντίγραφο του σημείου του εκκαθαριστικού Εφορίας όπου φαίνεται η διεύθυνση, ή ένα πιστοποιητικό μονίμου κατοικίας).

Η ιστορική ώρα ήλθε λοιπόν. Να τιμήσουμε τους εαυτούς μας ως συνειδητά μέλη ενός αρχαιότατου έθνους, του οποίου η ιδιαίτερη, εθνική, Θρησκεία έχει αδιάλειπτη συνέχεια μέχρι σήμερα, ακόμα και μέσα από σκοτεινούς καιρούς που η απλή και μόνον επίκληση της Ελληνικότητας επέφερε την ποινή του θανάτου. Εμπρός, όλοι μαζί να υψώσουμε τώρα στους δικούς μας ώμους τον  γκρεμισμένο Ναό των Ελλήνων».

Θα το πετύχουμε!

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

http://www.ysee.gr/index.php?type=deltia_typou&f=295