Ανακοίνωση 258 / 19. 9. 2012

Για μία ακόμη φορά χρειάστηκε η επέμβαση πολιτών που σέβονται την εθνική μας Παράδοση για να αποτραπεί μία καινούργια κατάχωση προχριστιανικών ιερών κτισμάτων, αυτή την φορά στην οδό Αντιγονιδών της Θεσσαλονίκης, στα απομεινάρια του Ναού που πιθανολογείται ότι ανήκει στην Θεά Αφροδίτη.

Για μία ακόμη φορά το κράτος που καταπατητικά χρησιμοποιεί τον προσδιορισμό «ελληνικό», έδωσε το πράσινο φως για το καινούργιο ανοσιούργημα, μέσω των υποτίθεται «αρμοδίων» (ως προς τι;) αρχών του και επαναλαμβάνεται το δράμα που βιώσαμε προ καιρού στην Αθήνα, στην περίπτωση του Βωμού των Δώδεκα Θεών.

Για μία ακόμη φορά οι άπληστοι βυζαντινο-ρωμιοί θέλουν να καλύψουν με τα άθλια κατασκευάσματά τους ιερά σημεία ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ, Εθνικής, Ελληνικής, θρησκείας.

Προβλέπουμε ότι για το ξεπέρασμα της αντίστασης των θεσσαλονικέων πολιτών οι «αρμόδιοι» και οι άπληστοι ιδιώτες θα χρησιμοποιήσουν όλο εκείνο το άτιμο οπλοστάσιο που επέδειξαν και στην περίπτωση του Βωμού των Δώδεκα Θεών, την προβοκάτσια, την βία, τα εκ των έσω χτυπήματα, την συκοφαντία. Όποια και αν είναι πάντως η έκβαση αυτού του νέου αγώνα για κάτι που θα ήταν αυτονόητο εάν σε αυτόν τον τόπο πλειοψηφούσαν οι πραγματικοί Έλληνες, οι «αρμόδιοι» και οι άπληστοι ιδιώτες οφείλουν να ξέρουν ότι θα κρατηθεί καλή σημείωση για το νέο έγκλημά τους. Όπως και οφείλουν να ξέρουν ότι τίποτε δεν τους εγγυάται πως εσαεί η δική τους πλευρά θα διαφεντεύει ερήμην μας ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ πατρίδα.  

Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών

www.ysee.gr