Ανακοίνωση 253/13.6.«2012»

Έλληνα,

ο κάθε άνθρωπος ουσιαστικά είναι και συμπεριφέρεται σύμφωνα με τα στερεότυπα που έχει στο κεφάλι του και αντίστοιχα η κάθε κοινωνία σύμφωνα με τα στερεότυπα που έχει επιβάλει η κυρίαρχη ελίτ της. Τα ισχυρότερα στερεότυπα είναι θρησκευτικά ή ημι-θρησκευτικά (υπό την έννοια ότι μία υποτιθέμενη «κοσμική» προσωπίδα τους κρύβει καθαρά θρησκευτικό περιεχόμενο).

Οι Νεοέλληνες καταστρέφονται από την θρησκεία τους. Μία πριν από αιώνες φερτή και βίαια επιβληθείσα θρησκεία, που εξουδετερώνει κάθε θετικό στοιχείο της ιδιοσυγκρασίας τους ή συχνά το στρέφει ενάντια σε αυτούς τους ίδιους. Στον εγωϊσμό, την υποκρισία, τη δουλικότητα, τον ισοπεδωτισμό, τη μοχθηρία και τη ζηλοφθονία του όλου Χριστιανισμού, εδώ προστίθεται ο απόλυτος ανορθολογισμός, η κουτοπονηριά και η διαφθορά της λεγόμενης Ορθοδοξίας, που στις ομόδοξες χώρες της πρώην Σοβιετίας υλοποίησε έκνομα κράτη και κοινωνίες πολυεπίπεδης εκπόρνευσης και πρωτογονισμού.

Με αφορμή την πλέον πρόσφατη πρόκληση των ελλαδιτών ορθόδοξων θεοκρατών να κατασκευάσουν μεγαλειώδες «Τάμα του Έθνους» (!!!) στην οικονομικά κατεστραμμένη και ουσιαστικά υπόδουλη πατρίδα μας (βλ. σχετική ανακοίνωση 252/ 8.6.«2012»), αλλά και τις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής 17 Ιουνίου, το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών, ως ο μοναδικός πια φορέας της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, απηύθυνε, όπως κάποιες φορές συνηθίζει προεκλογικά, τρεις βασικές ερωτήσεις σε ΟΛΕΣ τις πολιτικές παρατάξεις που διεκδικούν την λαϊκή ψήφο για να κυβερνήσουν τον τόπο μας.

Οι ερωτήσεις αυτές αφορούσαν το πώς τοποθετείται η κάθε μία από αυτές τις παρατάξεις στα ζητήματα

1. της φορολογικής ασυδοσίας αλλά και πολύπλευρης ενίσχυσης της ελλαδικής Εκκλησίας αλλά και των λοιπών (αγιορειτών και πατριαρχικών) θεοκρατών με χρήματα των φορολογούμενων Νεοελλήνων,

2. της ανάγκης διαχωρισμού Κράτους – Εκκλησίας, και

3. της θεσμικής αναγνώρισης μη μονοθεϊστικών θρησκειών, όπως λ.χ. της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας.

Στις παραπάνω απλές και σαφείς ερωτήσεις μας, στις οποίες δεν θα είχε κανέναν απολύτως ενδοιασμό να δώσει θετική απάντηση η οποιαδήποτε δημοκρατική πολιτική παράταξη της Ευρώπης,

ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ

που ορέγονται την πολιτική πραγματικότητα στην πατρίδα μας. Και αυτό παρά το γεγονός ότι στο τέλος των ερωτήσεών μας εξηγούσαμε με κάθε σαφήνεια ότι «οι μη απαντήσεις θα θεωρηθούν συμφωνία με τους ορθόδοξους θεοκράτες και με το νυν θεσμικό πλαίσιο που πολυεπίπεδα τους υποστηρίζει», καθώς και ότι σε αρκετές παλαιότερες εκλογικές αναμετρήσεις των τελευταίων 15 ετών κάποιες παρατάξεις είχαν ανταποκριθεί.

Έλληνα,

είναι πρόδηλο ότι οι πολιτικές παρατάξεις που ζητιανεύουν την κυριακάτικη ψήφο σου, είτε φοβούνται να εκτεθούν στα μάτια των χρηματοδοτών τους, είτε φοβούνται απώλεια «ψηφαλακίων» από τις θρησκόληπτες ορθόδοξες μάζες που, με ευθύνη όλων των έως τώρα πολιτικών προσώπων και παρατάξεων, έχουν λοβοτομηθεί από εκπαιδευμένους κατηχητές «διδασκαλικού» ή «δημοσιογραφικού» περιτυλίγματος.     

Έλληνα,

ασχέτως με το τι θα σε παρασύρει η α ή β κομματική προπαγάνδα να ψηφίσεις ή να μην ψηφίσεις την Κυριακή 17 Ιουνίου, οφείλεις να γνωρίζεις ότι ο πραγματικός αγώνας στον πολύ συγκεκριμένο τόπο που ζεις δεν είναι ψευτο-πολιτικός, αλλά ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ. Όποιοι και αν αναδειχθούν υποτιθέμενοι διαχειριστές των δημοσίων πραγμάτων την Δευτέρα 18 Ιουνίου, όποιοι επίσης κι αν μείνουν να παριστάνουν τους υποτιθέμενους αντιπολιτευτές, η ζωή σου, η ζωή των αγαπημένων σου ανθρώπων και η κοινή μας πατρίδα θα εξουσιάζεται από τους ξένους και εντόπιους μονοθεϊστές που δίνουν κίνηση και φωνή στις κούκλες αυτού του απίθανου κουκλοθέατρου που τα πλήθη εκλαμβάνουν ως πραγματικότητα.

Ο μοναδικός και πραγματικός αγώνας είναι εκείνος που, μέσα από μακροχρόνιο ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ αγώνα, θα αλλάξει τα αυτοκαταστροφικά στερεότυπα που το βυζαντινό κατεστημένο έχει φυτέψει στα μυαλά των υπηκόων του με κύριο εργαλείο του την ορθόδοξη χριστιανική θρησκεία. Ο μοναδικός και πραγματικός αγώνας είναι εκείνος που ως πρώτη του προτεραιότητα έχει την θεσμική αναγνώριση της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας και την επιτέλους χορήγηση αυθεντικής κλασικής και ανθρωπιστικής παιδείας στους αυριανούς πολίτες.

Τα έθνη συγκροτούνται από την ιδιαίτερη κοσμοθέαση / θρησκεία τους και το από αυτήν εκπορευόμενο αξιακό σύστημα (έθος). Οι εθνικές θρησκείες λοιπόν, ως το φαντασιακό θεμέλιο των εθνών, είναι η πρώτη προτεραιότητα, πάνω και από την μερικότα της ιερής πατρίδας (αφού ένα έθνος εξακολουθεί να υπάρχει ακόμα και ως διασπορά), πόσω άλλον από την μερικότητα των φυσικών και πολιτικών σωμάτων και ιδεολογιών. 

Έλληνα,

ασχέτως με το τι θα σε παρασύρει η α ή β κομματική προπαγάνδα να ψηφίσεις ή να μην ψηφίσεις την Κυριακή 17 Ιουνίου, εντάξου εδώ και τώρα στον πραγματικό αγώνα για την παλινόρθωση της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας στην ελληνική γη, ισχυροποίησε με την προσωπική συμμετοχή σου και την οικονομική συνδρομή σου τον οργανωμένο και στρατηγικό αγώνα του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών, διάδωσε και σε άλλους Συνέλληνες την είδηση ότι υπάρχουμε και μαχόμαστε, συστρατεύσου στον μοναδικό πραγματικό και ουσιαστικό ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ αγώνα από τον οποίο έως τώρα σε κράτησαν μακριά είτε η άγνοια είτε οι έντεχνες διαβολές εκείνων που ενδιαφέρονται να μην αλλάξει ποτέ τίποτε σε αυτόν τον τόπο.

Τόλμα ν’ ανοίξεις τα μάτια σου, τόλμα να παλέψεις, τόλμα να νικήσεις.

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

www.ysee.gr