Μετά από ένα γόνιμο επανασχεδιασμό των δράσεων της που επέβαλε η επιτυχημένη πορεία των δυο τελευταίων ετών, με τις διοργανώσεις και τις συμμετοχές σε πλήθος από δράσεις οικολογικού, ανθρωπιστικού, παρεμβατικού αλλά πρωτίστως ιδεολογικού χαρακτήρα, ανανέωσε τον ιστοχώρο της σε μια υψηλότερης αισθητικής παρουσίαση, για να κάνει αυτόν τον χώρο περισσότερο ελκυστικό και φιλόξενο.

Στην ιστοσελίδα μας έχει προστεθεί και η δυνατότητα της απευθείας αποστολής αιτήσεων για τα μέλη, οι οποίες και θα προωθούνται στην Γραμματεία του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών, απ’ όπου και θα αποστέλλεται η αποδοχή της ιδιότητας του μέλους. Επίσης, προστέθηκε η δυνατότητα της απευθείας εισόδου των μελών, στην Αγορά των Ελλήνων Εθνικών.

Στους πρωταρχικούς σκοπούς της Νεολαίας μας, είναι η σύσφιξη των σχέσεων των νέων ανθρώπων που ενδιαφέρονται και μελετούν την Ελληνική Εθνική Θρησκεία και τον Προχριστιανικό Πολιτισμό , και πάνω σε αυτή την βάση η ΝΥΣΕΕ και τον ερχόμενο χειμώνα θα περιμένει τους φίλους που ενδιαφέρονται για όσα αγωνίζεται το ΥΣΕΕ, κάθε Σάββατο, τις μέρες και ώρες λειτουργίας του φιλόξενου χώρου του Φιλοσοφικού Αθήναιου Εκατηβόλος, για γνωριμία και συμμετοχή στις δράσεις των Ελλήνων Εθνικών.

Σε άλλο επίπεδο τώρα, οι δράσεις μας εντείνονται σε προσπάθειες ανάδειξης νέων ανθρώπων των Τεχνών, των Επιστημών και των Γραμμάτων όπου η νεανική αισθητική και οι φρέσκιες ιδέες τους ταράζουν τα «στάσιμα νερά» του μονοδιάστατου και μυωπικού κατεστημένου του απάνθρωπου μονοθεϊσμού. Η ύψιστης ιστορικής σημασίας παλινόρθωση του Ελληνικού Εθνισμού, βρίσκει τους νέους της υπόδουλης πολιτισμικά πατρίδας μας, συμμέτοχους και ενεργούς , έτοιμους να δώσουν με τον νεανικό κτύπο της καρδίας τους, έναν ισχυρό παλμό στον ρυθμό του ανατέλλοντος Έλληνος Ανθρώπου. Η συμμετοχή κάθε ενός από τους ποιοτικούς ανθρώπους του τόπου μας σε αυτόν τον αγώνα, είναι η επιβεβαίωση του χειρότερου εφιάλτη του μονοθεϊστή δυνάστη. Η επαναφορά στις αξίες της Δημοκρατίας και της Αυτοθέσμισης, μπορεί να επιτευχθεί αποκλειστικά και μόνο από την συμμετοχή και την δράση.

Σε πείσμα ενάντια σε κάθε προσπάθεια περαιτέρω υποτίμησης των αξιών της Ελευθερίας και της Αξιοπρέπειας, εμείς οι Νέοι Εθνικοί απαντάμε με την συμμετοχή μας στον στρατηγικό και οργανωμένο αγώνα του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών με την ανάδειξη της ποιότητας αυτής, που οι κρατούντες επιλέγουν να κλείσουν στα σκοτεινά βάραθρα που δημιούργησαν στην ιστορία, εκεί από όπου αναδύεται το λαμπρό μέλλον που υπόσχονται οι Εθνικές Παραδόσεις των Λαών.

Έχοντας την βαθιά συνειδητοποίηση ότι «Η Ψυχή μας ανήκει σε Κόσμο ηττημένο και ηττημένο Κόσμο υπερασπιζόμαστε»* συνεχίζουμε να ορθώνουμε ενοχλητικά το ανάστημα μας στο σκοτάδι και με πάθος αγωνιζόμαστε να επαναφέρουμε στο φως τις Αξίες του –μισητού για πολλούς- Ελληνικού Πολιτισμού. Διαποτισμένοι από τις αντιλήψεις των Προγόνων μας για τον Κόσμο, εμπνεόμαστε από Αυτούς στους Τρόπους και στον Βίο και φέρνουμε το φωτεινό μέλλον του Αξιοπρεπούς και Ελεύθερου Ανθρώπου, ένα βήμα πιο κοντά στο σήμερα.

Έλληνα Νέε/α, στον υπέροχο αυτό αγώνα λείπει το δικό σου κομμάτι. Ένωσε την δύναμη σου με την δική μας! Γίνε μέλος του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών και της Νεολαίας! Αναστήλωσε μέσα σου τον γκρεμισμένο Ναό των Ελλήνων Θεών! Ή τώρα, ή ποτέ!

ΝΕΟΛΑΙΑ ΥΠΑΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

*Βλάσης Ρασσιάς, Υπέρ της των Ελλήνων Νόσου/3, Ες έδαφος φέρειν…